Prime Video onthult eerste beelden voor Heist-serie 'Everybody Loves Diamonds' met Johan Heldenbergh

maandag 21 augustus 2023
Foto: © BAAS Antwerpen/Prime Video 2023

De nieuwe Italiaanse Original series is geďnspireerd op de 'Antwerp Diamond Heist' uit 2003 en heeft Kim Rossi Stuart, Anna Foglietta, Gian Marco Tognazzi, Carlotta Antonelli en Leonardo Lidi in de hoofdrollen.

Ook de Belgische acteur Johan Heldenbergh heeft een rol te pakken gekregen in de serie.
'Everybody Loves Diamonds' gaat op 13 oktober exclusief in première op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld.


De Original Series is geïnspireerd op de 'Antwerp Diamond Heist' uit 2003, door media over de hele wereld 'de grootste diamant diefstal ter wereld' genoemd. De achtdelige serie volgt een team van kleine Italiaanse criminelen, onder leiding van Leonardo Notarbartolo (Rossi Stuart), die erin slaagt om de hoogste beveiliging te misleiden met een geniaal meesterbreinplan en voor miljoenen dollars aan edelstenen te stelen uit het Antwerpse Diamantcentrum.

'Everybody Loves Diamonds' is geregisseerd door Gianluca Maria Tavarelli, geproduceerd door Mario Gianani en Lorenzo Gangarossa voor Wildside, een bedrijf van Fremantle en geschreven door Michele Astori, Stefano Bises, Giulio Carrieri en Bernardo Pellegrini.

'Everybody Loves Diamonds' wordt op 13 oktober exclusief gelanceerd op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld.

Persbericht BAAS Antwerpen/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers