Prime Video onthult officiële teaser trailer van 'Mammals'

dinsdag 18 oktober 2022
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2022

In dit komische drama komen onthullingen en geheimen aan het licht als de complexiteit van het moderne huwelijk en trouw wordt blootgelegd. Wat gebeurt er in een wereld met acht miljard mensen nadat we 'de ware' hebben gevonden?

'Mammals' volgt het verhaal van Jamie (James Corden), een chef-kok wiens wereld in elkaar stort wanneer hij schokkende geheimen ontdekt over zijn zwangere vrouw, Amandine (Melia Kreiling). Jamie gaat op jacht naar antwoorden met behulp van zijn zwager Jeff (Colin Morgan). Door deze jacht worden ook de scheuren in Jeffs huwelijk met Jamie's zus Lue (Sally Hawkins) groter.



De zesdelige serie, geschreven door tweevoudig Olivier en Tony Award-winnaar Jez Butterworth, gaat over de complexiteit van het huwelijk: er is verdriet, rouw, spanning, liefde, vriendschap, verraad en een vleugje magisch realisme.

De serie is geregisseerd door Stephanie Laing ('Made for Love', 'Physical') en geproduceerd door Street Hassle in samenwerking met Vertigo Films en Fulwell 73. De serie wordt wereldwijd gelanceerd, exclusief op Prime Video op 11 november.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers