Prime Video presenteert laatste seizoen van 'Carnival Row'

donderdag 16 februari 2023
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2022

Vrijdag verschijnt 17 februari verschijnt het tweede en laatste seizoen van het fantasy-drama Carnival Row. De langverwachte 10-delige serie is exclusief te zien op Prime Video.

Seizoen twee van 'Carnival Row' wordt afgetrapt met een reeks gruwelijke moorden welke worden onderzocht door voormalig inspecteur Rycroft Philostrate a.k.a. Philo (Orlando Bloom). Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) en de Zwarte Raaf plannen wraak voor de onrechtvaardige onderdrukking door de menselijke leiders van The Burgue: Jonah Breakspear (Arty Froushan) en Sophie Longerbane (Caroline Ford). En Tourmaline (Karla Crome) erft bovennatuurlijke krachten die haar lot en de toekomst van The Row bedreigen. Nadat ze is ontsnapt aan The Burgue en haar wraakzuchtige broer Ezra (Andrew Gower), stuiten Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) en haar partner Agreus Astrayon (David Gyasi) op een radicale nieuwe samenleving die hun toekomstplannen volledig in de war schopt.


In een fantasiewereld waar mensen en wezens niet met elkaar overweg kunnen,  zal elke held voor onmogelijke dilemma's komen te staan in de epische ontknoping van 'Carnival Row'.


Vanaf 17 februari wereldwijd in première op Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers