Prime Video presenteert Nederlandse Original 'VEEKAY'

donderdag 9 februari 2023
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2023

De Nederlandse Prime Video Original serie volgt de Nederlandse autocoureur Rinus 'VeeKay' van Kalmthout in aanloop naar de Indy 500.

VeeKay is een driedelige serie over de Nederlandse coureur Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout. De racer uit Hoofddorp heeft één droom: het winnen van de Indianapolis 500, één van de meest prestigieuze races ter wereld. Rinus wordt gezien als één van de grote talenten in de Amerikaanse racewereld en dit seizoen zou hij geschiedenis kunnen schrijven door de jongste winnaar van de Indy 500 ooit te worden. In VeeKay worden hij, zijn familie en zijn mentor Arie Luyendyk, die zelf in de 90er jaren de Indy 500 tweemaal won, gevolgd. Kan Rinus zich staande houden in het bloedstollende IndyCar racecircus en lukt het hem om de verwachtingen waar te maken en zijn droom te verwezenlijken?


De 3-delige Prime Video serie gaat op 10 februari in première en is exclusief beschikbaar op Prime Video. VeeKay wordt geproduceerd door Villain Studios.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers