Prime Video presenteert officiŽle teaser trailer van 'Ride or Die: Paper Girls'

donderdag 30 juni 2022
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2022

Amazon Studios heeft de eerste teaser trailer voor de langverwachte serie 'Paper Girls' vrijgegeven. Zoals eerder aangekondigd, zullen alle acht afleveringen van de serie exclusief wereldwijd op vrijdag 29 juli op Prime Video in premiŤre gaan.

'Paper Girls' is gebaseerd op de populaire stripboeken geschreven door Brian K. Vaughan en geïllustreerd door Cliff Chian. Het is een verhaal over een persoonlijke reis vol risico's dat wordt uitgebeeld door de ogen van vier meisjes, gespeeld door de aanstormende talenten; Camryn Jones ('Tiffany Quilkin'), Riley Lai Nelet ('Erin Tieng'), Sofia Rosinsky ('Mac Coyle'), en Fina Strazza ('KJ Brandman'). Ali Wong speelt ook de rol van de volwassen versie van 'Erin', met Nate Corddry als 'Larry' en Adina Porter als 'Prioress'.


Over 'Paper Girls'
In de vroege ochtenduren na Halloween 1988 zijn vier krantenbezorgsters Erin, Mac, Tiffany en KJ op hun bezorgroute als ze verstrikt raken in het kruisvuur van strijdende tijdreizigers, waardoor hun leven voorgoed een andere wending krijgt. Ze worden naar de toekomst getransporteerd en ze moeten een manier zien te vinden om terug te keren naar het verleden, een reis die hen oog in oog brengt met de volwassen versies van henzelf. Terwijl ze zich verzoenen met het feit dat hun toekomst heel anders is dan dat ze zich als 12-jarige voorstelden, worden ze opgejaagd door een militante groep tijdreizigers die bekend staat als de Old Watch, die tijdreizen verboden hebben om aan de macht te blijven. Om te overleven moeten de meisjes hun verschillen overwinnen en leren om elkaar, en zichzelf, te vertrouwen.


 

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers