Prime Video verwerft komedie 'The Honeymoon' voor VK en aantal Europese landen

donderdag 21 juli 2022
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2022

Prime Video heeft de rechten verworven voor de hilarische en avontuurlijke komedie 'The Honeymoon' voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, de Benelux, Scandinavië en Oost-Europa.

Grindstone Entertainment Group heeft de rechten voor de VS en Canada verworven en Notorious Pictures heeft de rechten voor Italië en Spanje.


De film, met in de hoofdrollen Maria Bakalova, Pico Alexander, Asim Chaudhry en Lucas Bravo, volgt het pasgetrouwde stel Adam en Sarah die op het punt staan om aan de romantische huwelijksreis van hun leven te beginnen in Venetië, Italië. Hun reis wordt verstoord door Adam's buitensporig veeleisende beste vriend, Bav, en dit verandert hun perfecte liefdesvakantie onbedoeld in een complete ramp.

Dean Craig schreef en regisseerde de film, en hij werd geproduceerd door Guglielmo Marchetti namens Notorious Pictures, Piers Tempest namens Tempo Productions en Maria Bakalova.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers