Regé-Jean Page niet meer in 'Bridgerton'

zondag 4 april 2021

Slecht nieuws voor de fans van 'Bridgerton'. Eén van de sterren, Regé-Jean Page, die de Duke of Hastings speelde, zal er in het tweede seizoen niet meer bij zijn. Het populaire personage is uit de reeks geschreven.

De aankondiging dat Regé-Jean Page als Duke of Hastings niet meer terugkeert in 'Bridgerton', wordt gedaan door vertelster Lady Whistledown op het Instagram account van de populaire Netflix-serie. 'We zullen Simons aanwezigheid missen, maar hij zal altijd deel uitmaken van de Bridgerton-familie', zo klinkt het. Daphne, gespeeld door Phoebe Dynevor, de partner van de Duke in 'Bridgerton' blijft wel in de serie.


De fans van 'Bridgerton' reageren alvast onthutst op de aankondiging. Voor meer nieuws is het nu afwachten tot wanneer Netflix seizoen twee van het populaire kostuumdrama lanceert.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers