Reinout Oerlemans verkoopt format aan CBS

woensdag 9 september 2020

Producent en tv-maker Reinout Oerlemans heeft met zijn bedrijf 3Ball Media een groot succes geboekt. Hij is erin geslaagd om de show 'Come Dance With Me' te verkopen aan CBS. Dat meldt hij zelf in Quote.

'Come Dance With Me' is een showprogramma waarin getalenteerde kinderen dansen met volwassenen zonder ervaring. Het programma werd bedacht door Chris O'Donnell en LL Cool J, beiden acteurs in de populaire reeks 'NCIS'. Oerlemans noemt het format 'klassiek familie-entertainment'.


Voorlopig zal het programma enkel in Amerika bij CBS op het scherm komen. Maar Reinout Oerlemans sluit niet uit dat 'Come Dance With Me' ook internationaal zal verkocht worden.

Reinout Oerlemans woont intussen zeven jaar in Amerika en probeerde er al die tijd voet aan de grond te krijgen in de tv-wereld. Daarvoor was hij oprichter van het populaire productiebedrijf Eyeworks dat in 2015 verkocht werd aan Warner Bros. Een deel van Eyeworks, 3Ball Media, werd niet verkocht en dat leidt Oerlemans tot vandaag nog altijd.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers