'Renovation Island' is terug op TLC!

maandag 20 september 2021

Na maanden hard werken, hadden de Baeumlers het eindelijk voor elkaar: een eigen resort op de Bahama's. Laat de gasten maar komen, zou je zeggen. Maar toen kwam de coronacrisis die alsnog roet in het eten gooide.

Noodgedwongen moeten ze hun deuren tijdelijk sluiten en zo al hun plannen omgooien. Maar Bryan and Sarah laten zich ook hierdoor niet uit het veld slaan en doen er alles aan om straks alsnog een goed draaiend resort te hebben, zoals te zien is in een nieuw seizoen van 'Renovation Island'. Ondertussen gebruiken ze de tijd om nog wat urgente aanpassingen te doen zoals het bouwen van een eetgelegenheid in de buitenlucht en een schoolgebouw voor de kinderen. Als acht weken later de lockdown voorbij is, zijn ze erg verheugd – al mogen ze wel minder gasten ontvangen dan ze hoopten. Terwijl de kosten voor personeel wel maximaal dorlopen. Hoe handelen de Baeumlers hun eerste jaar onder deze moeilijke omstandigheden?


'Renovation Island', vanaf dinsdag 21 september t/m dinsdag 14 december om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers