'Renovation Island' vanaf dinsdag op TLC

maandag 11 januari 2021

Bryan en Sarah Baeumler jagen hun grote droom na en nemen daarbij de gok van hun leven. Ze kopen een vervallen resort op een eiland in de Bahama's dat ze binnen zes maanden moeten opknappen om rendabel te kunnen zijn.

Samen met hun vier jonge kinderen laten ze alles achter om dit avontuur aan te gaan. Bryan is aannemer en weet dus wel hoe je een gebouw moet renoveren, maar een heel resort in zo’n korte tijd? Toch konden ze de verleiding niet weerstaan toen ze het tijdens een vakantietrip te koop zagen staan.


Bryan en Sarah raakten meteen verliefd op de prachtige stranden en heldere wateren. Maar nu ze zich er definitief vestigen, blijkt het resort toch wat meer gebreken te hebben dan ze in eerste instantie dachten. Termieten hebben grote delen aangevreten, leidingen blijken slecht aangelegd en de zwembaden zijn ook verre van gereed.

Als dan ook nog het materiaal later arriveert dan gepland en regenstormen het eiland teisteren, slaat de stress toe. Toch zijn ze vastberaden om dit levensproject te laten slagen.

'Renovation Island', vanaf dinsdag 12 januari om 21.30 uur op TLC.

Persbericht TLC
https://www.tlc.be/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers