'Run Sweetheart Run' vanaf vrijdag te zien op Prime Video

donderdag 27 oktober 2022

Cherie (Ella Balinska) is aanvankelijk wat terughoudend als haar baas erop staat dat ze een van zijn belangrijkste klanten ontmoet, maar is opgelucht en opgewonden als ze de charismatische Ethan (Pilou Asbæk) ontmoet.

De invloedrijke zakenman tart de verwachtingen en veegt Cherie van haar voeten. Maar aan het eind van de avond, wanneer de twee samen alleen zijn, onthult hij zijn ware, gewelddadige aard. Aangeslagen en doodsbang vlucht ze voor haar leven en begint een meedogenloos kat-en-muisspel met een bloeddorstige aanvaller die uit is op haar totale vernietiging. In deze spannende thriller bevindt Cherie zich in het vizier van een samenzwering die vreemder en kwaadaardiger is dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.


'Run Sweetheart Run', vanaf vrijdag 28 oktober te zien op Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers