'Saltburn' is nieuw te bekijken op Prime Video

donderdag 21 december 2023

De met een Oscar bekroonde filmmaker Emerald Fennell ('Promising Young Woman') levert een prachtig ondeugend verhaal over privileges en verlangens.

Terwijl student Oliver Quick (Barry Keoghan) worstelt om zijn plek te vinden aan de Universiteit van Oxford, wordt hij meegezogen in de wereld van de charmante en aristocratische Felix Catton (Jacob Elordi). Felix nodigt hem uit voor een onvergetelijke zomer op 'Saltburn', het uitgestrekte landgoed van zijn excentrieke familie.Geschreven en geregisseerd door Emerald Fennell.
Geproduceerd door Emerald Fennell, p.g.a; Margot Robbie, p.g.a; Josey McNamara, p.g.a.
Met in de hoofdrol Barry Keoghan, Jacob Elordi, Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver,Archie Madekwe en Carey Mulligan.

'Saltburn', vanaf 22 december exclusief te zien op Prime Video.

Persbericht Prime Video/BAAS Antwerpen
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers