Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD op 'MTV EMAs'

donderdag 15 oktober 2020
Foto: MTV - © ViacomCBS 2020

Zit je al klaar voor het grootste Europese muziekspektakel van het jaar? Dat komt mooi uit, want MTV heeft de eerste supersterren bekendgemaakt die zullen optreden tijdens de MTV EMAs.

Onder meer Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD zullen dit jaar te zien zijn tijdens het enorme muziekspektakel. De '2020 MTV EMAs' worden wereldwijd op zondag 8 november uitgezonden op MTV.


Tijdens de show zal onder andere multi award-winner Sam Smith, die genomineerd is in de categorie 'Best Collaboration', vlak na de lancering van zijn gloednieuwe album Love Goes welke op 30 oktober uitkomt, een fantastisch optreden geven. Naast Sam Smith zijn ook onder andere Maluma, die genomineerd is voor onder meer 'Best Latin, Best Virtual Live' en 'Best Lat Am Central Act' en Doja Cat, genomineerd voor 'Best Push' en 'Best New', te zien tijdens de MTV EMAs. Zij krijgen versterking van de Zweedse popster Zara Larsson die met miljarden streams al jaren aan de top staat van de popmuziek, en Britse zanger en songwriter YUNGBLUD die genomineerd is in de categorieën 'Best Push' en 'Best New'.

Fans kunnen vanaf nu tot en met 2 november stemmen via mtvema.com. Lady Gaga, BTS en Justin Bieber maken de meeste kans om met een award naar huis te gaan. Bilal Wahib, Davina Michelle, Emma Heesters, Suzan & Freek en Tabitha strijden voor de Best Dutch Act award. Voor de Best Belgian Act award zijn Angèle, blackwave., IBE, Lost Frequencies en OT genomineerd.

De rest van de optredende artiesten worden, net als de host, binnenkort bekendgemaakt.

De MTV EMAs zullen dit jaar een onvergetelijke indruk achterlaten. De show wordt namelijk opgenomen vanaf verschillende locaties verspreid over de hele wereld. Het twee uur durende spektakel wordt wereldwijd in 180 landen uitgezonden op zondag 8 november 2020.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers