Seizoen vier van Netflix-hitserie 'Élite' met grotendeels nieuwe cast

dinsdag 21 juli 2020

Netflix heeft de cast bekendgemaakt van haar Spaanse hitserie 'Élite'. En zoals reeds eerder bekend was geraakt, wordt een deel van de cast vervangen door nieuwe gezichten.

Arón Piper (Ander), Georgina Amorós (Cayetana), Itzan Escamilla (Samuel), Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebeka) en Miguel Bernardeau (Gúzman) blijven in 'Élite'. Ze krijgen het gezelschap van Pol Granch, Carla Díaz, Manu Rios Fernandez en Martina Cariddi.


Netflix deelde maandag een foto van de volledige cast van seizoen vier op Instagram.

Op het einde van het vorige, derde, seizoen van 'Élite' bleek dat niet iedereen afgestudeerd was geraakt aan Las Encinas, de school waar de serie zich voor een groot stuk afspeelt. Op het einde van datzelfde seizoen was ook te zien hoe de groep zittenblijvers terugkeerde naar school. In beeld verscheen een onderschrift 'twee maanden later'. Of de nieuwe reeks afleveringen de draad daar weer oppikt is voorlopig een goed bewaard geheim.

Op de nieuwe afleveringen van 'Élite' is het vermoedelijk nog een hele tijd wachten. De productie liep door het coronavirus heel wat vertraging op.

Bron: RTL Boulevard

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers