Superstar Saweetie zal de EMA's in Budapest presenteren

donderdag 28 oktober 2021

MTV heeft vandaag aangekodigd dat de EMA's worden gehost door rapper en actrice Saweetie, die naast host ook met de singles 'Best Friend' en 'Back To The Streets' van haar aankomende debuutalbum Pretty Bitch Music zal optreden tijdens de avond.

Naast het optreden van host Saweetie zullen ook Maluma, Måneskin en Kim Petras optreden tijdens de wereldwijde muziek awardshow die op zondag 14 november live wordt uitgezonden op MTV. Zij zijn de eerste reeks internationale popsterren die zijn aangekondigd voor de 2021 EMA's.


De 2021 MTV EMAs
De MTV EMAs 2021 zullen wereldwijd worden uitgezonden op 14 November, met een viering van 'Music for ALL'. Een van de grootste wereldwijde muziek award shows van het jaar die die de hotste artiesten viert van over de hele wereld, de MTV EMAs brengen muziek fans een unieke, multi-platform ervaring over MTV’s wereldwijde netwerk in 180 landen. Volg @MTVEMA op Facebook, Twitter, TikTok en Instagram, en sluit je aan bij het gesprek met #MTVEMA. Bruce Gillmer en Richard Godfrey zijn Executive Producers. Debbie Phillips en Chloe Mason zijn producers.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers