Superstar Saweetie zal de EMA's in Budapest presenteren

donderdag 28 oktober 2021

MTV heeft vandaag aangekodigd dat de EMA's worden gehost door rapper en actrice Saweetie, die naast host ook met de singles 'Best Friend' en 'Back To The Streets' van haar aankomende debuutalbum Pretty Bitch Music zal optreden tijdens de avond.

Naast het optreden van host Saweetie zullen ook Maluma, Måneskin en Kim Petras optreden tijdens de wereldwijde muziek awardshow die op zondag 14 november live wordt uitgezonden op MTV. Zij zijn de eerste reeks internationale popsterren die zijn aangekondigd voor de 2021 EMA's.


De 2021 MTV EMAs
De MTV EMAs 2021 zullen wereldwijd worden uitgezonden op 14 November, met een viering van 'Music for ALL'. Een van de grootste wereldwijde muziek award shows van het jaar die die de hotste artiesten viert van over de hele wereld, de MTV EMAs brengen muziek fans een unieke, multi-platform ervaring over MTV’s wereldwijde netwerk in 180 landen. Volg @MTVEMA op Facebook, Twitter, TikTok en Instagram, en sluit je aan bij het gesprek met #MTVEMA. Bruce Gillmer en Richard Godfrey zijn Executive Producers. Debbie Phillips en Chloe Mason zijn producers.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers