'Sweet Home Sextuplets' is terug bij TLC

dinsdag 10 november 2020

Met een zesling en drie andere kinderen wonen in een stacaravan, dat is de situatie waarin de Waldrops zich al een tijdje bevinden sinds hun vaste huis wordt verbouwd.

Het maakt het leven er niet makkelijker op, zeker niet nu de feestdagen voor de deur staan. Maar ondanks hun beperkte ruimte en de veel kleinere kerstboom doen Eric en Courtney er alles aan om er toch een gezellige tijd van te maken voor hun grote gezin. Maar dan wordt de situatie nijpender. Allereerst is er een tornado waardoor ze hun mobiele huis tijdelijk moeten verlaten. En dan komt ook nog corona eroverheen, wat hun leven helemaal overhoopgooit.


Door de lockdown kunnen Courtneys ouders niet meer langskomen voor de nodige hulp. En vanwege de financieel onzekere tijden, moet Eric de verbouwing van hun huis ook nog voorlopig stilleggen. Nóg langer in hun kleine huisje, met een quarantaine erbij. Nog even geen sweet home dus voor de Waldorps.

'Sweet Home Sextuplets', vanaf woensdag 11 november 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers