'Teen Mom: Family Reunion' en nieuw seizoen 'Teen Mom2' op MTV

zondag 13 maart 2022

MTV's razend populaire 'Teen Mom' komt met het allereerste seizoen van 'Teen Mom:Family Reunion'! Op dinsdag 15 maart zie je op Paramount zender MTV om 22.00 uur de eerste aflevering van 'Teen Mom: Family Reunion'.

In 'Teen Mom: Family Reunion' gaan alle 'Teen Mom' sterren; Maci Bookout, Amber Portwood, Cheyenne Floyd, Leah Messer, Briana DeJesus, Jade Cline, Ashley Jones en Farrah Abraham samen op vakantie naar een tropisch oord. Maar het is niet alleen maar rust en ontspanning, want de moeders duiken diep in relatie-, vriendschap- en opvoedingsproblemen.


Naast dat 'Teen Mom: Family Reunion' vanaf 15 maart te zien is zal het nieuwe seizoen van 'Teen Mom 2' op 10 mei om 22.00 uur op MTV in première gaan. Dit seizoen ontdekken Ashley, Briana, Jade, Kail en Leah de verschillende fases van het ouderschap, gezinsdynamiek, carrières en liefdeslevens. Door hun hoogte- en dieptepunten hebben ze geleerd dat moederschap betekent doen wat het beste is voor hun kinderen, wat niet altijd even makkelijk is. Van nieuwe relaties en breuken tot rechtszaken, dit seizoen zit vol verrassingen die je niet mag missen.

Kijk dinsdag 15 maart om 22.00 uur naar 'Teen Mom: Family Reunion' op MTV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers