'The Bad Sin Cinic' is terug op TLC

woensdag 24 februari 2021

De populaire serie 'The Bad Skin Clinic' keert terug met een nieuw seizoen waarin dermatoloog Emma Craythorne mensen uit heel Engeland helpt met hun opmerkelijke huidaandoeningen.

Vanuit haar Harley Street Clinic behandelt ze de meest mysterieuze, schokkende en chronische aandoeningen. Van een jonge man die crepeert van de artritis, veroorzaakt door psoriasis, tot een oma die niet meer kan zitten vanwege enkele pijnlijke littekens. En dan zijn er nog de lipoma’s, de keloïden en de cystes van andere patiënten die om een adequate behandeling vragen.


Dit nieuwe tweede seizoen kent twee speciale afleveringen: de Acne Special toont onder meer een loodgieter die zoveel acne heeft dat hij zijn klanten niet meer onder ogen durft te komen en de Kids Special gaat over kinderen met ernstige huidaandoeningen. Kan dokter Emma al haar patiënten van hun problemen afhelpen?

'The Bad Skin Clinic', vanaf donderdag 25 februari om 20.30 uur op TLC.

Persbericht TLC

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers