'The Grand Tour: A Massive Hunt' vanaf vrijdag bij Amazon Prime Video

donderdag 17 december 2020

Na hun avonturen in het water van de Mekong komt het trio terug op vier wielen voor hun nieuwste avontuur op de exotische eilanden Reunion en Madagascar.

Samen met drie sportauto’s zijn Richard, James en Jeremy in voor een rustige road trip en leuke avonturen. Wanneer ze aankomen in Reunion racen ze op 's werelds duurste stuk asfalt, een bizarre ringweg die is aangelegd in de zee.


Maar, een fascinerende uitdaging van de heer Wilman brengt hen over de oceaan naar Madagaskar. Eenmaal hier moeten ze de moeilijkste weg ter wereld trotseren in een aantal van de meest extreem gemodelleerde auto's ooit. Ze moeten hier een van hun zwaarste missies tot nu toe voltooien en het hele avontuur eindigt in een explosieve climax.

'The Grand Tour: A Massive Hunt', vanaf vrijdag 18 augustus beschikbaar op Amazon Prime Video.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers