The Next Generation is Rising: 'Jupiter's Legacy' landt 7 mei op Netflix

dinsdag 23 februari 2021

De eerste generatie superhelden heeft de mensheid bijna een eeuw veilig kunnen houden. Nu is alle hoop gevestigd op hun kinderen om deze erfenis voort te zetten.

De spanning is echter te snijden wanneer de jonge superhelden, die zichzelf heel graag willen bewijzen, worstelen met de hoge verwachtingen die iedereen heeft dankzij hun legendarische ouders en de druk die zij zichzelf opleggen.


'Jupiter's Legacy', gebaseerd op de graphic novels van Mark Millar en Frank Quitely, is een episch superheldendrama over de complexe dynamiek van familie, macht en loyaliteit.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade en Matt Lanter.

De uitvoerende producenten zijn Mark Millar, Frank Quitely, Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton en Sang Kyu Kim.


'Jupiter's Legacy' bestaat uit 8 afleveringen en is vanaf vrijdag 7 mei beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers