The unlikely romance that started it all: hier is trailer van 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story'

donderdag 23 maart 2023
Foto: © Netflix 2022

Netflix en Shondaland geven vandaag de trailer en nieuwe beelden vrij van 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story'. De prequel van de wereldwijde hit 'Bridgerton' is vanaf 4 mei 2023 exclusief te zien op Netflix.

Door de ogen van de machtige Queen Charlotte volgen we in deze 'Bridgerton' prequel haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit 'Bridgerton'.



Cast: Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) en Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) zijn te zien als hun welbekende Bridgerton personages. India Amarteifio ('Line of Duty') speelt de jonge koningin Charlotte, Michelle Fairley ('Gangs of London') speelt prinses Augusta en Corey Mylchreest ('The Sandman') speelt de jonge koning George. De cast bestaat verder uit Arsema Thomas als de jonge Agatha Danbury, Sam Clemmett ('Harry Potter and the Cursed Child') als de jonge Brimsley, Freddie Dennis ('The Nevers') als Reynolds, Richard Cunningham ('The Witcher') als Lord Bute, Tunji Kasim ('Nancy Drew') als Adolphus, Rob Maloney ('Casualty') als de dokter, Cyril Nri ('Cucumber') als Lord Danbury en Hugh Sachs ('Bridgerton' seizoen 1 & 2) als de oudere Brimsley.
Showrunner, uitvoerend producent en scenarioschrijver: Shonda Rhimes
Regisseur en uitvoerend producent: Tom Verica
Uitvoerend producent: Betsy Beers

'Queen Charlotte: A Bridgerton Story', vanaf 4 mei exclusief te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers