'The Witcher' keert terug voor een tweede seizoen

vrijdag 9 juli 2021
Foto: © coopr/Netflix 2019

Netflix lanceerde een teaser van het tweede seizoen van 'The Witcher' met Henry Cavill's Geralt van Rivia en Freya Allan's Princess Cirilla van Cintr. Ook kondigt Netflix de releasedatum aan van het langverwachte vervolg.

'The Witcher' seizoen 2 is vanaf 17 december 2021 te zien.


'The Witcher', gebaseerd op de gelijknamige succesvolle fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. 'The Witcher' gaat over de verbondenheid en de bestemming van drie individuen in de uitgestrekte wereld van Het Continent, waar mensen, elfen, heksen, kabouters en monsters strijden om te overleven en waar goed en kwaad niet gemakkelijk van elkaar te onderscheiden zijn.


In het tweede seizoen van 'The Witcher' is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de 'Battle of Sodden'. Hij brengt prinses Cirilla vervolgens naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers