'Them' komt op 9 april exclusief op Amazon Prime Video

donderdag 8 april 2021

Seizoen één van de nieuwe Amazon Original Serie 'Them', bestaande uit 10 afleveringen, gaat exclusief in première op Amazon Prime Video op vrijdag 9 april. Check hier alvast de trailer.

'Them' is een anthologie serie die terreur in Amerika onderzoekt. In het eerste seizoen, dat zich afspeelt in de jaren vijftig, gaat het om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een volledig blanke wijk in Los Angeles. Deze periode, beter bekend als The Great Migration, laat zien hoe het huis van de familie ground zero wordt waar kwaadaardige krachten hen dreigen te vernederen, verwoesten en vernietigen.



Met in de hoofdrol Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Alison Pill, Shahadi Wright Joseph, Melody Hurd, en Ryan Kwanten.

De serie is gemaakt en geproduceerd door Little Marvin samen met uitvoerend producenten Lena Waithe, Miri Yoon en Roy Lee van Vertigo Entertainment, David Matthews, en Don Kurt. 'Them' is een coproductie van Sony Pictures Television en Amazon Studios.

'Them' is vanaf vrijdag 9 april wereldwijd beschikbaar op Amazon Prime Video.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers