'Three Pines' komt zaterdag naar Prime Video

vrijdag 6 januari 2023
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2023

'Three Pines' is een verfilming van Louise Penny's New York Times bestseller Chief Inspector Gamache. 'Three Pines' volgt hoofdinspecteur Armand Gamache (Alfred Molina) terwijl hij zaken onderzoekt die zich afspelen onder de idyllische oppervlakte van het Quebecse dorpje Three Pines.

Hier ontdekt hij lang begraven geheimen en moet hij een paar van zijn eigen spoken onder ogen zien te komen.


De empathische en intelligente hoofdinspecteur Gamache wordt belast met het oplossen van een aantal mysterieuze en verbijsterende moorden in het vreemde maar bruisende dorp Three Pines. Bijgestaan door zijn vertrouwde team - de strijdlustige en verontruste sergeant Jean-Guy Beauvoir (Rossif Sutherland), de intelligente inheemse werkende moeder sergeant Isabelle Lacoste (Elle-Máijá Tailfeathers), en de klunsige agent Yvette Nichol (Sarah Booth) - worden Gamache en zijn groep aanvankelijk argwanend behandeld door de bewoners van het dorp. Maar ondanks de koele ontvangst voelt Gamache zich toch aangetrokken tot deze ongewone plek en zijn excentrieke bewoners, waaronder de eigenaren van de bistro, Gabri (Pierre Simpson) en Olivier (Frédéric-Antoine Guimond), kunstenaars Peter (Julian Bailey) en Clara (Anna Tierney), boekwinkel-eigenaar annex psychologe Myrna (Tamara Brown), galeriehoudster Bea (Tantoo Cardinal) en de onverzettelijke dichteres Ruth (Clare Coulter). Hoe dieper Gamache zich verdiept in het geheime leven van deze mensen die in Three Pines een toevluchtsoord voor de buitenwereld hebben gevonden, hoe meer het hem raakt.


'Three Pines', vanaf zaterdag op Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Azerbeidzjan ligt op de grens tussen Europa en Azië. Voor de meesten van ons is het een totaal onbekend land. Maar als het van de regering van Azerbeidzjan afhangt gaan we er binnenkort allemaal op vakantie. Want tegen 2020 wil het land vijf miljoen toeristen per jaar aantrekken. En liefst veel Europeanen. Voor u een ticket boekt, gaat Tom alvast eens kijken of het de moeite is. Want al lonkt Azerbeidzjan al een tijd naar Europa, het blijft een land met een dubieus regime.

'Reizen Waes', om 20.35 uur bij VPRO op NPO 3.

Dossiers