Twee nieuwe releases bij Amazon Prime Video

donderdag 4 juni 2020

Het meesterwerk uit het jaar 2019 bekijk je vanaf 5 juni op Prime Video. 'Joker' is een Amerikaanse misdaadfilm, een donker drama van regisseur Todd Phillips ('Road Trip', 'The Hangover').

Het drama speelt zich af in Gotham City in de jaren 80. Een clown met de naam Arthur Fleck voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot schurk. Beter bekend als 'Joker' Arthur Fleck is iemand die kickt op haat en het creëren van chaos. En chaos is wat je kunt verwachten, de ene na de andere gebeurtenis zorgt ervoor dat je je geen seconde verveelt tijdens het kijken naar deze film.

De hoofdrollen in 'Joker' worden vertolkt door Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy en Brett Cullen.

'El Presidente' - 5 juni
De langverwachte serie 'El Presidente' laat het verhaal van het 'FIFA Gate' corruptieschandaal in 2015 zien. Tegen de achtergrond van steden in Latijns-Amerika, de VS en Europa verkent de serie het sportschandaal dat de wereld op zijn kop zette. Het verhaal laat zien hoe Sergio Jadue, een Chileense kleinschalige voetbalclubvoorzitter, uit de schaduw trad en een sleutelfiguur werd in een $150M omkopingscomplot van de beruchte voorzitter van de Argentijnse voetbalbond, Julio Grondona.

De achtdelige dramaserie, met afleveringen van ieder één uur, heeft een sterrencast met onder andere Karla Souza ('How to Get Away with Murder'), Andrés Parra ('Pablo Escobar: El Patrón del Mal') en Paulina Gaitán ('Diablo Guardian'). De serie is geschreven en geregisseerd door de Academy Award-winnende regisseur en scenarioschrijver Armando Bo ('Birdman') die ook uitvoerend producent is van de serie, samen met regisseurs Natalia Beristain ('Luis Miguel: La Serie'), Gabriel Díaz ('Bala Loca'). Naast Bo wordt 'El Presidente' gecoproduceerd door Gaumont met productiepartners, Fabula, het Academy Award-winnende productiebedrijf onder leiding van Pablo en Juan de Dios Larraín; en het in Argentinië gevestigde productiebedrijf Kapow.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers