Tweede seizoen van 'After Life' start vrijdag op Netflix

donderdag 23 april 2020

'After Life' speelt zich af in het kleine fictieve stadje Tambury en volgt het verhaal van Tony (Ricky Gervais); een schrijver voor de plaatselijke krant wiens leven helemaal overhoop werd gegooid nadat zijn vrouw is overleden aan kanker...

In het tweede seizoen zien we Tony, die nog steeds worstelt met het immense verdriet om zijn overleden vrouw, een poging doen om een betere vriend te worden voor de mensen om hem heen. Zij hebben immers allemaal hun eigen problemen en die worden alleen maar erger wanneer de lokale krant opgeheven dreigt te worden.


Zal de lokale 'Am-Dram show' iedereen opbeuren?

'After Life' is een Netflix Original serie van Derek Productions. De zesdelige serie is geschreven en geregisseerd door Ricky Gervais. Charlie Hanson is de producer, en Ricky Gervais en Duncan Hayen nemen de rol van executive producer voor hun rekening.

Naast Ricky Gervais bestaat de terugkerende cast uit Penelope Wilton ('Downton Abbey', 'Doctor Who'), David Bradley ('The Harry Potter series', 'Game of Thrones'),  Ashley Jensen ('Extras'), Tom Basden ('Plebs', 'David Brent: Life On The Road'), Tony Way ('Edge of Tomorrow'), David Earl ('Cemetery Junction', 'Derek'), Joe Wilkinson ('Him and Her'), Kerry Godliman ('Derek'), Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty, Diane Morgan ('David Brent: Life On The Road'), Tracy-Ann Oberman ('Eastenders'), Peter Egan ('Downton Abbey'), Ethan Lawrence ('Bad Education') en Bill Ward ('Coronation Street', 'Emmerdale').

'After Life' komt op 24 april terug naar Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers