Tweede seizoen van donkere comedy 'Physical' vanaf vrijdag bij Apple TV+

donderdag 2 juni 2022
© Apple Inc. 2020

Vrijdag 3 juni gaat het tweede seizoen van de donkere comedyserie 'Physical' wereldwijd in première op Apple TV+. Na de eerste aflevering volgt er dan wekelijks een nieuwe episode.

In het tweede seizoen heeft onze held Sheila Rubin (Rose Byrne) met succes haar eerste fitnessvideo gelanceerd, maar ze kwam enkele nieuwe en grotere obstakels op haar pad tegen. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit aan haar man (Rory Scovel) en de waarden die hij vertegenwoordigt, en een gevaarlijke aantrekkingskracht op iemand anders. En aangezien ze niet langer de enige speler in de stad is, moet ze een aantal felle nieuwe concurrenten ontlopen op weg naar het opbouwen van een volwaardig fitnessimperium.



 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers