Tweede seizoen van donkere comedy 'Physical' vanaf vrijdag bij Apple TV+

donderdag 2 juni 2022
© Apple Inc. 2020

Vrijdag 3 juni gaat het tweede seizoen van de donkere comedyserie 'Physical' wereldwijd in premiŤre op Apple TV+. Na de eerste aflevering volgt er dan wekelijks een nieuwe episode.

In het tweede seizoen heeft onze held Sheila Rubin (Rose Byrne) met succes haar eerste fitnessvideo gelanceerd, maar ze kwam enkele nieuwe en grotere obstakels op haar pad tegen. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit aan haar man (Rory Scovel) en de waarden die hij vertegenwoordigt, en een gevaarlijke aantrekkingskracht op iemand anders. En aangezien ze niet langer de enige speler in de stad is, moet ze een aantal felle nieuwe concurrenten ontlopen op weg naar het opbouwen van een volwaardig fitnessimperium. 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers