Tweede seizoen van donkere comedy 'Physical' vanaf vrijdag bij Apple TV+

donderdag 2 juni 2022
© Apple Inc. 2020

Vrijdag 3 juni gaat het tweede seizoen van de donkere comedyserie 'Physical' wereldwijd in première op Apple TV+. Na de eerste aflevering volgt er dan wekelijks een nieuwe episode.

In het tweede seizoen heeft onze held Sheila Rubin (Rose Byrne) met succes haar eerste fitnessvideo gelanceerd, maar ze kwam enkele nieuwe en grotere obstakels op haar pad tegen. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit aan haar man (Rory Scovel) en de waarden die hij vertegenwoordigt, en een gevaarlijke aantrekkingskracht op iemand anders. En aangezien ze niet langer de enige speler in de stad is, moet ze een aantal felle nieuwe concurrenten ontlopen op weg naar het opbouwen van een volwaardig fitnessimperium. 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers