Tweede seizoen van 'Mythic Quest' vanaf vrijdag bij Apple TV +

donderdag 6 mei 2021

Apple TV + lanceert vrijdag het tweede seizoen van 'Mythic Quest', de veelgeprezen Apple Original-comedyserie van makers Rob McElhenney, Charlie Day en Megan Ganz. De eerste twee afleveringen van het tweede seizoen met negen afleveringen gaan wereldwijd in première op vrijdag 7 mei exclusief op Apple TV +, met wekelijks nieuwe afleveringen, daarna elke vrijdag.

De bekroonde cast van 'Mythic Quest' keert terug voor seizoen twee, en zal worden vergezeld door nieuwe gaststerren, waaronder multi-platina-artiest Snoop Dogg, 'Drunk History'-maker, komiek, acteur Derek Waters en meer.


'Mythic Quest' volgt het team achter de grootste videogame voor meerdere spelers aller tijden. In seizoen 2 bevindt iedereen zich terug op kantoor (nou ja, bijna iedereen), in een poging voort te bouwen op het succes van Raven's Banquet door een epische nieuwe uitbreiding te lanceren, maar Ian (Rob McElhenney) en de pas gepromoveerde co-creative director, Poppy (Charlotte Nicdao ), worstelen met de richting van het spel.

Ondertussen verzoent CW (Academy Award-winnaar F.Murray Abraham) enkele onopgeloste problemen uit zijn verleden, testen de testers (Ashly Burch en Imani Hakim) de grenzen van een kantoorroman en verliest David (David Hornsby) weer een vrouw in zijn leven als Jo (Jessie Ennis) hem verlaat om Brad (Danny Pudi) te helpen. In het tweede seizoen zullen ook castleden Naomi Ekperigin, Caitlin McGee, Humphrey Ker, Chris Naoki Lee en Jonathan Wiggs te zien zijn.

'Mythic Quest' wordt geproduceerd door McElhenney en Day onder hun vlag van RCG, Michael Rotenberg en Nicholas Frenkel namens 3Arts, en Jason Altman, Danielle Kreinik en Gérard Guillemot voor Ubisoft Film and Television. David Hornsby en Megan Ganz zijn ook uitvoerend producenten. De serie is geproduceerd voor Apple TV + door Lionsgate, 3 Arts Entertainment en Ubisoft.

'Mythic Quest', vanaf vrijdag 7 mei bij Apple TV +.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers