Tweede seizoen van 'The Problem With Jon Stewart' op Apple TV+

woensdag 5 oktober 2022
© Apple Inc. 2020

Seizoen twee van de voor een Emmy Award genomineerde Apple TV+ originele serie 'The Problem With Jon Stewart' gaat wereldwijd in première op vrijdag 7 oktober met wekelijks nieuwe afleveringen.

Dit seizoen behandelt onderwerpen als gender, belastingen, globalisering, verkiezingen en meer.


De veelgeprezen gastheer, schrijver, producer, regisseur en pleitbezorger Jon Stewart, ontvanger van de Mark Twain Prize for American Humor in 2022, leidt met mededogen en humor terwijl hij een diepe duik neemt in enkele van de belangrijkste kwesties van onze tijd. De serie maakt gebruik van komedie en gezond verstand en bevat pittige, actuele en cultuurontroerende gesprekken vanuit het perspectief van belanghebbenden, experts en individuen die met deze problemen worden geconfronteerd.

De voor de Writers Guild Award genomineerde serie 'The Problem With Jon Stewart' wordt gehost en geproduceerd door Stewart via zijn Busboy Productions. De serie wordt uitvoerend geproduceerd door showrunner Brinda Adhikari, samen met Stewarts oude manager James Dixon, Chris McShane en Richard Plepler via zijn Eden Productions, dat een exclusieve algemene productieovereenkomst heeft met Apple. Lorrie Baranek en Reza Riazi begeleiden de producers en Kris Acimovic is hoofdschrijver.

De veelgeprezen podcast van de serie met dezelfde naam is beschikbaar op Apple Podcasts en via RSS, en werd onlangs uitgeroepen tot Beste Interview Podcast door Adweek's Podcast of the Year Awards, en ontving People's Choice Awards voor Beste Mannelijke Host en Beste Politiek & Nieuws Podcast.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers