'Utopia' (Amazon Prime Video) wil de wereld redden - VIDEO

donderdag 20 augustus 2020

Amazon Prime Video kondigde aan dat de langverwachte serie 'Utopia' op vrijdag 25 september in première gaat. De acht-episode lange samenzweringsthriller is geschreven door bestsellerauteur en prijswinnend scenarioschrijfster Gillian Flynn ('Gone Girl', 'Sharp Objects').

Na jaren verfijning van het ambitieuze project, levert Flynn een kunstzinnige en gedetailleerde serie, die de kijkers aanspoort om het onverwachte te verwachten; de mensheid te redden, maar allereerst...Jessica Hyde te vinden.


Hoewel het verhaal in het midden van de serie het einde van de wereld voorspelt, is 'Utopia' gevuld met verborgen betekenissen, schokkende wendingen en radicale ontwikkelingen voor zijn dynamische personages - die tot leven zijn gebracht door aanstormend en gevestigd talent. Utopia gaat in première op 25 september in de VS, Canada, Groot-Brittannië, Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland, India en in Japan.


'Utopia' richt zich op een groep van stripliefhebbers die elkaar online ontmoeten en verbonden zijn met elkaar door hun obsessie voor een fictieve strip genaamd 'Utopia'. Ian (Dan Byrd), Becky (Ashleigh LaThrop), Samantha (Jessica Rothe), Wilson Wilson (Desmin Borges) en Grant (Javon 'Wanna' Walton) vinden samen verborgen tekens in de pagina’s van 'Utopia', die bedreigingen voor de mensheid voorspellen. Ze beseffen dat dit niet alleen een samenzwering is, maar dat het ook echte gevaren zijn die op dat moment in hun wereld tot leven komen. Het avontuur brengt de groep oog in oog met het beroemde personage uit de strip, Jessica Hyde (Sasha Lane). Jessica sluit zich aan bij hen, op hun missie om de wereld te redden en tegelijkertijd probeert ze haar eigen geheimen te verbergen. Andere sterren uit de serie zijn John Cusack als Dr. Kevin Christie, Rainn Wilson als Dr. Michael Stearns, Farrah Mackenzie als Alice, Christopher Denham als Arby, en Cory Michael Smith als Thomas Christie.

Naast Gillian Flynn zijn uitvoerende producenten, waaronder Jessica Rhoades (met wie Flynn samenwerkte aan Sharp Objects), Sharon Hall, Karen Wilson, en Dennis Kelly. De serie is een co-productie van Endemol Shine North America en Kudos, Endemol Shine Group UK production studio, en Amazon Studios. Sharon Levy, President, Unscripted & Scripted Television, Endemol Shine North America, doen de productie voor Endemol Shine. 'Utopia' zal in meer dan 200 landen en gebieden exclusief op Prime Video beschikbaar zijn.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers