Vanaf vrijdag zie je seizoen 2 van 'Trying' bij Apple TV +

donderdag 13 mei 2021

Het tweede seizoen van de veelgeprezen Britse comedyserie 'Trying' gaat op vrijdag 14 mei wereldwijd in première op Apple TV +. De serie, die voor een derde seizoen is verlengd, gaat wekelijks en elke vrijdag in première met een nieuwe aflevering.

In het achtdelige tweede seizoen van 'Trying' blijven Nikki (BAFTA-genomineerde Esther Smith) en Jason (SAG-genomineerde Rafe Spall) het adoptieproces doorlopen. Nadat ze zijn goedgekeurd door het adoptiepanel, vinden ze nu dat het matchen met een kind niet zo eenvoudig is als ze hadden gehoopt. Het lijkt erop dat kinderen worden opgepikt door andere stellen terwijl ze op de een of andere manier worden achtergelaten. Geholpen door hun excentrieke maatschappelijk werkster Penny (Imelda Staunton) zijn ze vastbesloten alles te doen wat ze kunnen. Wanneer Nikki op een adoptiebijeenkomst een klein meisje ontmoet dat Princess heet, weet ze meteen dat dit het kind voor hen is. Maar er zijn obstakels voor Nikki's plan die onoverkomelijk kunnen blijken.


Terugkerende castleden zijn onder meer Ophelia Lovibond ('Elementary', 'W1A'), Oliver Chris ('Motherland', 'Four Weddings'), Sian Brooke ('Sherlock', 'Good Omens'), Darren Boyd ('Killing Eve', 'Luther') en Robyn Cara ('Life', 'Ackley Bridge').

'Trying' is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Andy Wolton, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Jim O'Hanlon ('Catastrophe', 'Marvel's The Punisher'), geproduceerd door Sam Pinnell, ('Motherland', 'Derry Girls') , gecoproduceerd door Tim Mannion en uitvoerend geproduceerd door Josh Cole. De serie is geproduceerd door BBC Studios.

'Trying' - seizoen 2, vanaf vrijdag 14 mei op Apple TV +.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers