Vierdelige serie 'La Course' in première op Prime Video

zondag 12 maart 2023
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2023

In de vierdelige serie 'La Course' wordt het vrouwenteam SD Worx gevolgd tijdens de Tour de France. In 2022 wordt na jaren afwezigheid de Tour de France voor vrouwen gereden, dit is een mijlpaal.

Het Belgisch/Nederlandse team SD Worx gaat met een ijzersterke ploeg naar Frankrijk en dus ook met huizenhoge verwachtingen naar Parijs. De start is op de Champs Elysees in Parijs en de aankomst 8 dagen later op la Planche des Belles Filles. Vanaf dag één wordt er bikkelhard gestreden voor de etappewinst; de gele-, de groene- en de bolletjestrui.


'La Course', vanaf maandag 13 maart op Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers