Vijfde seizoen van 'The Expanse' nu te zien op Amazon Prime Video

dinsdag 15 december 2020

'The Expanse', gelegen in een gekoloniseerd zonnestelsel, heeft een langdurig conflict met de regeringen van de Aarde, Mars en het sterrenstelsel.

De bemanning van de Rocinante - een illegaal bewaard gevechtsvliegtuig- stuit op een groot complot en een mysterieuze buitenaardse technologie die de machtsbalans en het lot van de mensheid dreigt te verstoren. The Expanse is een realistisch sciencefiction avontuur dat de visie op het pad van de mensheid verkent tegen de achtergrond van het hele universum.


De origine van de serie is een combinatie van wetenschap en fictie en het is een diepgaand onderzoek naar de meest kritische, en urgente kwesties van vandaag de dag.
De serie is gebaseerd op de enorm populaire sciencefiction romans van James S.A. Corey, ontwikkeld en gescript door de voor de Academy Award genomineerde schrijvers Mark Fergus en Hawk Ostby.

De uitvoerende producenten zijn Naren Shankar, Andrew Kosove, Broderick Johnson, Laura Lancaster, Sharon Hall, Sean Daniel, Jason Brown, Daniel Abraham, Ty Franck en Dan Nowak. Shankar dient ook als showrunner voor alle seizoenen. 'The Expanse' wordt geproduceerd door Alcon Television Group.

Het zesde en laatste seizoen van de serie is onlangs ook aangekondigd.

'The Expanse', seizoen 5, is nu beschikbaar op Amazon Prime Video.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers