Vrijdag gaat de film 'Finch' met Tom Hanks in première op Apple TV+

donderdag 4 november 2021

In 'Finch' vormen een man, een robot en een hond een onwaarschijnlijk gezin in een krachtig en ontroerend avontuur van de zoektocht van een man om ervoor te zorgen dat er voor zijn geliefde hond wordt gezorgd nadat hij weg is.

Tom Hanks schittert als Finch, een robotica-ingenieur en een van de weinige overlevenden van een catastrofale zonne-gebeurtenis die de wereld een woestenij heeft achtergelaten. Maar Finch, die al tien jaar in een ondergrondse bunker woont, heeft een eigen wereld opgebouwd die hij deelt met zijn hond Goodyear. Hij creëert een robot, gespeeld door Caleb Landry Jones, om over Goodyear te waken als hij dat niet meer kan.



Terwijl het trio begint aan een gevaarlijke reis naar een desolaat Amerikaans Westen, streeft Finch ernaar om zijn creatie, die zichzelf Jeff noemt, de vreugde en het wonder te laten zien van wat het betekent om te leven. Hun roadtrip is geplaveid met zowel uitdagingen als humor, omdat het voor Finch net zo moeilijk is om Jeff en Goodyear aan te sporen om met elkaar om te gaan, als voor hem om de gevaren van de nieuwe wereld te beheersen.

'Finch', vanaf vrijdag 5 november op Apple TV+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers