Zesde seizoen van Britse hitserie 'Line of Duty' op komst

dinsdag 16 maart 2021

Vicky McClure, Adrian Dunbar en Martin Compston keren terug in een zesde seizoen van de Britse succesvolle politieserie 'Line of Duty'. Dat heeft de BBC laten weten.

Shalom Brune-Franklin vertolkt in seizoen zes het nieuwste lid van het AC-12-team. Kelly Macdonald maakt haar debuut als Detective Chief Inspector Joanne Davidson, een senior onderzoeker van een onopgeloste moordzaak wiens verdachte gedrag de aandacht trekt van anticorruptie-eenheid.


'Line of Duty' wordt geproduceerd door Ken Horn, uitvoerende producenten zijn Jed Mercurio, Simon Heath voor World Productions en Tommy Bulfin voor de BBC. De serie wordt geregisseerd door Daniel Nettheim, Gareth Bryn en Jennie Darnell. 'Line of Duty' wordt gerealiseerd met ondersteuning van Northern Ireland Screen en de internationale distributie wordt verzorgd door ITV Studios.

Bij ons is de reeks op Canvas te zien, ook een aantal seizoenen zijn beschikbaar op Netflix. Wie niet kan wachten kan vanaf zondag 21 maart ook al terecht op BBC One.

Persbericht BBC
https://www.bbc.co.uk/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers