Zondag start het nieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'

zaterdag 11 juni 2022
Foto: MTV - © Paramount benelux 2022

Zondag is het eindelijk zo ver: de langverwachte eerste aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' seizoen 8! Zie hoe de sexy singles Jennifer, Joao, Joyce, Luca, Lynn, Nick, Stevie en Tcheutche in een luxe villa op Gran Canaria de vakantie van hun leven lijken te gaan beleven.

Wat zij niet weten, is dat dit seizoen vol verrassingen en onverwachte wendingen zit. Benieuwd wat hen dit jaar allemaal te wachten staat? Get ready voor het nieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'!


'Ex on the Beach: Double Dutch 'seizoen 8 wordt geproduceerd door No Pictures Please. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

'Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8', vanaf zondag 12 juni om 22.00 uur op MTV.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers