Zondag start het nieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'

zaterdag 11 juni 2022
Foto: MTV - © Paramount benelux 2022

Zondag is het eindelijk zo ver: de langverwachte eerste aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' seizoen 8! Zie hoe de sexy singles Jennifer, Joao, Joyce, Luca, Lynn, Nick, Stevie en Tcheutche in een luxe villa op Gran Canaria de vakantie van hun leven lijken te gaan beleven.

Wat zij niet weten, is dat dit seizoen vol verrassingen en onverwachte wendingen zit. Benieuwd wat hen dit jaar allemaal te wachten staat? Get ready voor het nieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'!


'Ex on the Beach: Double Dutch 'seizoen 8 wordt geproduceerd door No Pictures Please. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

'Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8', vanaf zondag 12 juni om 22.00 uur op MTV.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers