Vier schatzoekers doorzoeken huizen en kastelen in 'Verzamelaarsfortuin'

maandag 17 juni 2024
Foto: © Omroep MAX 2024

In de driedelige serie 'Verzamelaarsfortuin' doorzoeken vier experts de volgepakte huizen en zelfs kastelen van Britten, op zoek naar schatten. De experts zoeken bezittingen die levensveranderende bedragen voor hun eigenaren kunnen opleveren.

Lukt het de fanatieke verzamelaars afstand te doen van hun geliefde bezittingen, als dit betekent dat ze hiermee het broodnodige geld kunnen verdienen?


Achter de deur van talloze Britse huizen liggen allerlei schatten verborgen. De eigenaren hebben hun huizen volgepakt met allerlei - vaak geliefde - bezittingen. Maar als er moeilijke tijden aankomen, kan een kostbaar object uit hun collectie dan de oplossing bieden? Vier experts maken gebruik van hun kennis om schatten te ontdekken en te verkopen. Ronnie is expert verzamelobjecten en curiosa, Rachel is pandjesbaas, Clive is antiquair en de expertise van Paula is vintage mode en interieur. Lukt het de experts schatten te vinden en kunnen de verzamelaars afstand doen van hun geliefde bezittingen?

Aflevering 1 – Simon & Adity en Pat
Simon en Adity hebben hun werk in de stad opgegeven om de zorg voor het ouderlijk huis van Simon over te nemen. Het onderhoud van het zevenhonderd jaar oude kasteel is echter enorm kostbaar en daarom heeft het stel het team van experts ingeschakeld om een deel van de enorme collectie antiek, manuscripten en schilderijen te bekijken en te beoordelen. In Noord-Londen heeft vintage-expert Paula een afspraak met Pat, een parttime moderedacteur en stylist. Hij heeft elke centimeter van zijn appartement gevuld met vintage mode en schoenen. Pat wil naar Japan verhuizen en Paula probeert hem te helpen om deze droom te verwezenlijken.

'Verzamelaarsfortuin', vanaf maandag 29 juli om 22.10 uur bij MAX op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers