Dagelijks 'MAX Skūtsje Journaal' met Bert Haandrikman

donderdag 20 juni 2024
Foto: © Stijn Ghijsen/MAX 2024

Ook dit jaar doet MAX verslag van het SKS Kampioenschap Skūtsjesilen. De strijd om het kampioenschap tussen de traditionele zeilschepen barst vanaf 3 augustus los op de Friese meren.

Bert Haandrikman doet dagelijks verslag van de gebeurtenissen en spreekt met bekende en minder bekende Nederlanders.


Tijdens het SKS Kampioenschap Skûtsjesilen strijden veertien schippers om het zilveren skûtsje dat op vrijdag 16 augustus aan de finish bij Sneek wordt uitgereikt. In het 'MAX Skûtsje Journaal' doet Bert Haandrikman dagelijks vanuit Hilversum verslag met samenvattingen van de elf wedstrijden, in nauwe samenwerking met Omrop Fryslân. Ook ontvangt hij een deskundige of een BN’er met een passie voor het SKS Kampioenschap, Skûtsjesilen, Friesland of het water. En 'onze man in Fryslân' Eelke Dykstra van Omrop Fryslân analyseert dagelijks de wedstrijden.


'MAX Skûtsje Journaal', van zaterdag 3 tot en met vrijdag 16 augustus (m.u.v. zondagen) om 17.30 uur bij MAX op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - HĆ©lĆØne Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélčne Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers