'Te Mooi Voor Woorden' met o.a. Maarten van Roozendaal en Meau bij MAX

maandag 20 november 2023

'Te Mooi Voor Woorden' is een serie over betekenisvolle en ontroerende liedjes in de Nederlandse taal. In elke aflevering staat één lied centraal samen met de bijbehorende artiest.

Wat is de betekenis van een lied dat je raakt? Wat is de achtergrond van het nummer en waarom werd het geschreven?


Aflevering 1 – Maarten van Roozendaal
In de eerste aflevering van 'Te Mooi Voor Woorden' staat de in 2013 overleden Maarten van Roozendaal centraal. Zijn nummer 'Mooi, om te janken zo mooi' wordt in het programma uitgelicht. Tevens komt recensent Patrick van den Hanenberg aan het woord, hij is schrijver van de biografie over Maarten.

Aflevering 2 – Meau
Singer-songwriter Meau is inmiddels een bekende Nederlandse artiest, het nummer 'Dat heb jij gedaan', heeft voor haar doorbraak gezorgd. In deze aflevering vertelt ze over haar carrière en haar nummer één-hit. Ook brengt ze het nummer live ten gehore.

'Te Mooi Voor Woorden', vanaf dinsdag 21 november om 16.35 uur bij MAX op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers