'Humberto à Paris' met o.a. Edwin van der Sar, Royce de Vries, Elise Schaap en Erica Terpstra

zondag 21 juli 2024
Foto: RTL 4 - © RTL 2024

Vanuit een sfeervol café in hartje Parijs begint aanstaande maandag 'Humberto à Paris'. Drie weken lang praat presentator Humberto Tan dagelijks met bijzondere gasten over het nieuws en alles rondom de Olympische Spelen.

Er komen interessante verhalen voorbij over Frankrijk en Parijs én er is livemuziek van zowel Nederlandse als Franse artiesten. Frank Evenblij duikt dagelijks de Franse hoofdstad in om indrukwekkende reportages te maken, oud-Olympiërs Irene Schouten en Tess Lieder-Wester interviewen onze Team NL-sporters.


In de eerste uitzending op maandag 22 juli krijgen we onder andere het indringende verhaal van Ferry Zandvliet te horen. Hij overleefde de aanslag in concertzaal Bataclan in 2015, waarbij 89 mensen om het leven kwamen. Die uitzending is ook Barbara Pravi te gast. De Franse zangeres werd bekend door haar indrukwekkende Eurovisiesongfestival-hit ‘Voilà’ en staat inmiddels in heel Europa in uitverkochte zalen.

In de eerste week schuiven nog meer bijzondere gasten aan in het programma. Edwin van der Sar blikt terug op zijn hersenbloeding en gaat op pad bij de Olympische Spelen. Met Royce de Vries gaan we terug naar locaties in Parijs die een cruciale rol speelden in de Heineken-ontvoering in 1983. Zijn vader, Peter R. de Vries, zat daar destijds bovenop.

Voor 'B&B Vol Liefde'-ster Petri Damen voelt Parijs vertrouwd, vanwege haar B&B in Frankrijk. Ook zij volgt het nieuwe, succesvolle seizoen van 'B&B Vol Liefde' op de voet. Parijs is ook dé stad van de boulangerie en de patisserie. Culinair publiciste en presentatrice Janny van der Heijden weet er alles van. Televisiepersoonlijkheid en voormalig zwemster Erica Terpstra won 60 jaar geleden twee medailles tijdens de Spelen van Tokio en begeeft zich nu opnieuw in Olympische sferen.

Zangeres Maan maakte dit voorjaar haar langverwachte comeback. Ze doet voor het eerst uitgebreid haar verhaal en speelt haar nieuwe single. Actrice Elise Schaap, hoofdrolspeelster in de nieuwe filmhit ‘Superkrachten Voor Je Hoofd’, kijkt naar Parijs als decor van bekende films en series.

De komende weken schuiven er nog veel meer bijzondere gasten aan in 'Humberto à Paris', waaronder vele sporters van TeamNL en er zijn muzikale optredens van o.a. Kenny B, Snelle, Nick Schilder, Flemming, Danny Vera, Kraantje Pappie, Nielson en de Franse artiesten Mentissa en Mennel.

'Humberto à Paris' wordt geproduceerd door PilotStudio en is van maandag 22 juli t/m zondag 11 augustus dagelijks te zien om 21.45 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alberto Stegeman (foto: SBS6 - © Wessel de Groot/Talpa TV 2019)

De ontmaskering van een oplichter die slachtoffers aaneenrijgt en al jaren actief is. Van verhuurders tot particulieren, niemand lijkt veilig voor de praktijken van deze man. Alberto Stegeman en zijn team starten een uitgebreid onderzoek en weten hem uiteindelijk op te sporen, maar de confrontatie krijgt een wel heel bijzondere wending.

'Undercover in Nederland', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers