Deze drie kandidaten zitten gebakken voor de finale van 'Heel Holland Bakt Kids'

maandag 21 oktober 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2024

De finalisten van 'Heel Holland Bakt Kids' zijn bekend: Damian en Annette, Fenna en Katja en Mees en Nanet gaan met elkaar de strijd aan in een bloedstollend spannende finale.

Wie gaan er aanstaande zaterdagavond met de winst vandoor?


De halve finale was een herfstachtige aangelegenheid. De deelnemers maakten kastanjes van marsepein en het spektakelstuk was een boomhut of blokhut van koek. Voor Damian en Annette, Fenna en Katja en Mees en Nanet is de koek nog niet op. Zij nemen het tegen elkaar op in de finale van 'Heel Holand Bakt Kids'.

Het spookt in de tent
Met spinnenwebben en pompoenen in de tent wordt het extra spannend tijdens de finale. Het wordt griezelen en gruwelen, want het thema is Halloween. Als eerste maken de finalisten een spinnenweb en spin van chocolade. Het laatste spektakelstuk van dit jubileumseizoen is een pompoentaart. En niet zomaar eentje, want deze pompoen moet voorzien zijn van een hoofddeksel. Wie wint 'Heel Holland Bakt Kids'?

'Heel Holland Bakt Kids', zaterdag 26 oktober om 19.20 uur bij Omroep MAX op NPO Zapp.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Timmerman Marcel Kaldenberg (58) droomt met zijn gezin al jaren van een avontuur in het buitenland. Wanneer hij door een val blijvend geblesseerd raakt, blijft het niet alleen meer bij dromen. Samen met zijn vrouw Sjarive (47) en kinderen Jay (13), Dex (11) en Blu (6) vertrekt hij naar Portugal om een woonhuis met bijgebouw en ruïne om te toveren tot B&B. Bij het aanvragen van de vergunningen belanden Sjarive en Marcel in een complex traject en worden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Ondertussen wonen ze al twee jaar in Portugal, kamperen ze in hun eigen huis en is er nog geen steen gelegd.

'Ik Vertrek', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers