36-Jarige Hagenaar wint stem in Disney's 'Toy Story 3'

woensdag 31 maart 2010

De afgelopen maand is Disney XD op zoek geweest naar de stem voor de nieuwe bioscoopfilm 'Toy Story 3'. Ruim 650 inzendingen kwamen er bij Disney XD binnen en de winnaar is bekend. De 36-jarige Christoph van Beers uit Den Haag zal de stem van het groene legermannetje inspreken in de Nederlands gesproken versie van 'Toy Story 3'.

Via http://www.disneyxd.nl konden kinderen hun vader opgeven en meedoen aan de stemmentest en een geluidsfragment insturen. De 6-jarige Pepijn is fan van 'Toy Story' en vindt het leuk dat zijn vader Christoph altijd gekke stemmetjes nadoet. Daarnaast is de hele familie Van Beers fan van 'Toy Story'. Veel overredingskracht van Pepijn was er dus ook niet ook nodig om zijn vader over te halen om mee te doen. Christoph van Beers: 'Alleen de inzendingen inspreken was al een feest om te doen. Ik kan niet wachten tot de echte opnames en straks in de bioscoop mijn eigen stem terug te horen. Toen Pepijn en ik samen de promo op Disney XD zagen wist ik direct dat ik mee wilde doen'.

Niet alleen wint Christoph de rol, ook de 6-jarige Pepijn krijgt een prijs. Hij wint een mooie videocamera waarmee tijdens het inspreken gefilmd kan worden en beiden krijgen een meet&greet met een BN-er die een stem voor de film inspreekt. 'Toy Story 3' verschijnt 23 juni in de Nederlandse bioscoop. Op 5 mei verschijnen de eerste twee delen van de succesvolle film 'Toy Story' voor het eerst in een 3D-versie in de bioscoop.

De makers van de geliefde Toy Story films openen opnieuw de speelgoedbox met Disney/Pixar’s 'Toy Story 3'. Andy gaat studeren en het speelgoed is gespannen, want wat gaat er met hen gebeuren als Andy weg gaat? Ze zijn ervan overtuigd dat Andy nog steeds veel om zijn speelgoed geeft, omdat hij hen al die jaren heeft bewaard. Er ontstaat grote verwarring als Andy bijna al zijn speelgoed in een vuilniszak doet, waaronder Buzz, en Woody in een doos propt om mee te nemen naar de universiteit. Woody denkt dat zijn vrienden veilig op zolder verblijven, maar wanneer Andy’s moeder zich vergist en de vuilniszak langs de weg zet, is het speelgoed in vreselijk gevaar. Gelukkig kunnen ze net op tijd vluchten. Het geschrokken speelgoed besluit zichzelf aan een kinderdagverblijf te schenken. Het speelgoed ziet het als een nieuwe start. Een mooie kans om kinderen weer gelukkig te maken en ervoor te zorgen dat er volop gespeeld wordt. Maar zo heerlijk blijkt het kinderdagverblijf niet te zijn! Er wordt gegooid en geslagen met onze helden waarna ze snel besluiten het dagverblijf te verlaten. Alleen is de ontsnapping nog niet zo makkelijk...

Persbericht Disney XD
http://www.disneyxd.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers