Angela Schijf, Angela Groothuizen, Kees van der Spek e.a. in nieuw seizoen 'De Geknipte Gast'

maandag 28 augustus 2023
Foto: BNNVARA - © Nozem Films 2023

Vanaf 8 september keert ÷zcan Akyol, ook bekend als Eus, terug in zijn barbershop om weer nieuwe gasten te ontvangen. In dit achtste seizoen van 'De Geknipte Gast' komen onder anderen Angela Schijf, Angela Groothuizen, Carry Tefsen, Ernst DaniŽl Smid, Wieteke van Dort, Kees van der Spek en Yootha Wong-Loi-Sing langs.

Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over de carrière en het privéleven van de gast.


Özcan Akyol: 'Het is een waanzinnige eer dat we opnieuw op vrijdagavond allerlei gasten met boeiende verhalen mogen ontvangen in onze barbierswinkel. In dit nieuwe seizoen word ik als vanouds geïnspireerd en raak ik ontroerd, weten de gasten me aan het lachen te krijgen en leer ik veel over verschillende zaken die me onbekend waren. Ik hoop dat dit allemaal straks ook voor onze kijkers zal gelden.'

Aflevering 1: Angela Schijf
Voor de allereerste keer praat actrice Angela Schijf over de eetstoornis die tien jaar lang haar leven beheerste. Als 15-jarige stond Angela al op de planken en speelde ze in films en musicals. Het succes had echter een keerzijde. In de kappersstoel vertelt ze eerlijk over deze periode en waarom ze het belangrijk vindt het taboe hierover te doorbreken.

'De Geknipte Gast' is vanaf vrijdag 8 september wekelijks om 21.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 2.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers