'Badr Hari Returns': exclusief interview Badri Hari bij Veronica

donderdag 17 maart 2022
Foto: Veronica - © Talpa Network 2022

Badr Hari zint op wraak. De Nederlands-Marokkaanse kickbokser verloor op 4 september jl. op KO van Arek Wrzosek. Maar, hij is terug. Gebrand op sportieve revanche.

Op zaterdag 19 maart staan de vechters tijdens GLORY 80 wederom tegenover elkaar. Nu in de de Trixxo-Arena in het Belgische Hasselt. Badri Hari doet in aanloop naar deze clash exclusief zijn verhaal aan Mark Schaaf. Glory 80 pre-night: 'Badr Hari Returns' is op vrijdag 18 maart om 21.30 uur te zien bij Veronica.


Badr Hari kiest zijn eigen weg. Media staat hij niet te woord. In 'Badr Hari Returns' spreekt hij zich echter wél uit. Uitgesproken en vol vertrouwen. In dit exclusieve interview blikt Hari terug op de eerste confrontatie met Wrzosek ('laten we die man niet bijzonderder maken dan dat hij is'), kijkt hij vooruit op het aanstaande gevecht ('hij kan niks, hij is mijn niveau niet') en praat hij onder meer over het vechten als vader ('mijn kinderen zijn jong, sommigen van mijn kinderen hebben me nog nooit zien winnen; dat is mijn vuur').

GLORY 80: pay-per-view
Het duel Badr Hari vs. Arek Wrzosek is één van de duels van het boksspektakel GLORY 80. Het main-event op zaterdag 19 maart is het duel tussen Jamal Ben Saddik - The Goliath - en de Nederlander Levi Rigters. Ook staat onder meer het titelgevecht tussen Tiffany van Soest en de Japanse RISE-kampioen Manazo Kobayashi op het programma. GLORY 80 is in zijn geheel pay-per-view te bekijken via de website van GLORY Kickboxing. Vandaag zijn via de socials van Veronica Fight pay-per-view-tickets te winnen.

Previewshow GLORY 80 gratis op KIJK.nl
Een uur voor aanvang van GLORY 80 is op KIJK.nl gratis de previewshow te bekijken met het gevecht tussen Jos van Belzen en Jay Overmeer.

'Glory 80 pre-night: Badr Hari Returns', vrijdag 18 maart om 21.30 uur bij Veronica en na uitzending terug te zien op KIJK.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers