Bekende Zappers & YouTubers in spannende kookwedstrijd 'Crazy Kitchen'

vrijdag 2 september 2022

KRO-NCRV komt met een nieuw kinderkookprogramma 'Crazy Kitchen'! Hierin strijden bekende Zappers en YouTubers tegen elkaar in een spannende en grappige kookwedstrijd. Welk team weet de jury te overtuigen van hun kookkunsten en bovenal, kan het beste koken onder druk?

De presentatie is in handen van Stephanie van Eer en dit doet zij samen met twee chefs, Geneal Harreman (winnaar Topchef Academy) en Rosah van Schendelen ('BinnensteBuiten' expert).


Elke aflevering is verdeeld over drie rondes waarin de kandidaten op de proef worden gesteld met gekke uitdagingen: hoe kook je bijvoorbeeld iets lekkers als één hand is vastgeplakt of hoe kook je een gerecht na als je niet kunt zien wat de chef doet? Tot slot, welk duo gaat ervandoor met de titel en mag zich de Crazy Cooks 2022 noemen? Je ziet het allemaal in 'Crazy Kitchen'!

'Crazy Kitchen' ook op YouTube
Naast de Tv-uitzending worden er ook afleveringen voor het YouTube kanaal van Zapp gemaakt waarin chef Geneal bij een aantal duo’s thuis op bezoek gaat om hun favoriete gerecht te maken.

Op TikTok, Instagram en de site van 'Crazy Kitchen' op Zapp.nl staan de recepten van alle gerechten uit de uitzendingen, korte kookvideo’s, kooktips en kookhacks van de chefs om de kijkers thuis te inspireren om zelf de keuken in te gaan

Crazy Kitchen! vanaf zaterdag 3 september om 18.05 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers