Beleef de avonturen van Henny, Ad, Frits, Edwin en Estavana in 'Beter Laat dan Nooit' op SBS6

dinsdag 29 augustus 2023
Foto: SBS6/Talpa Network - © William Rutten 2023

Vandaag stappen Estavana Polman (30), Henny Huisman (72), Ad Visser (76), Frits Barend (76) en Edwin Rutten (80) in het vliegtuig om naar het verre AziŽ te vliegen voor het SBS6-programma 'Beter Laat dan Nooit'.

In de zesdelige serie gaan de vier tv-iconen samen met hun sportieve reisleidster op pad voor een bijzondere roadtrip door Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Zij dompelen zich volledig onder in verschillende culturen en halen samen verhalen op uit hun glansrijke carrières en privélevens. Hoe dit avontuur verloopt is vanaf woensdag 30 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6.


Tv-iconen
De vier tv-iconen staan te springen om deze bucketlistreis te maken, onder begeleiding van reisleidster Estavana. Talkshowicoon Frits Barend was jarenlang voor velen de afsluiting van hun werkdag met Barend en Van Dorp. In 2000 werd hij uitgeroepen tot Omroepman van het jaar. Frits kijkt enorm uit naar de landen die ze gaan bezoeken. Vooral Cambodja trekt zijn aandacht vanwege het verleden van de Rode Khmer en het afschuwelijke bewind van Pol Pot. Verder is Frits een echte fietsfanaat en hoopt een mooie tocht te maken tijdens de reis.

Henny Huisman is één van de bekendste showmasters van de Nederlandse televisie. Hij presenteerde iconische programma’s als de 'Soundmixshow' en de 'Surpriseshow' waar hij een Gouden Televizier-Ring voor ontving. Henny’s droom is om de Mount Everest te zien. Ook wil hij een openbare crematie in één van deze landen meemaken, omdat hij het bijzonder vindt hoe ze hier met de dood omgaan.

Ad Visser, ook wel bekend als Mister Toppop, is al 50 jaar op de Nederlandse televisie te zien. Hij stond met vele muziekgrootheden op het podium en heeft zelf veel muziek gecomponeerd. Ad is van plan zich compleet te laten verrassen op deze reis, maar hij hoopt wel het Cambodjaanse tempelcomplex Angkor Wat te bezoeken.

Edwin Rutten was als Ome Willem 15 jaar lang de grootste jeugdheld van Nederland. Daarna ging hij verder als jazz-zanger, musicalacteur en radiopresentator. Edwin maakte voornamelijk reizen binnen Europa en vindt deze roadtrip daarom extra bijzonder. Hij is nieuwsgierig naar de rituelen en gebruiken van de drie landen en uiteraard ook naar de lokale muziek.

Estavana Polman kijkt ook ernaar uit om met dit kleurrijke viertal op reis te gaan: 'Om met dit reisgezelschap een onvergetelijke roadtrip te maken is iets wat ik straks ook van mijn bucketlist kan afstrepen. Ik heb dit iconische viertal inmiddels ontmoet en dat smaakt naar meer.'

'Beter Laat dan Nooit' wordt geproduceerd door Fabiola.

Uitzending vanaf woensdag 30 augustus, wekelijks om 20.30 uur op SBS6 en KIJK.nl.

 

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers