Binnenkort bij PowNed: Max Verstappen docu's 'Lion Unleashed' en 'Anatomy of a Champion'

woensdag 16 augustus 2023
Foto: © PowNed 2023

Fans van F1-wereldkampioen Max Verstappen kunnen hun hart ophalen, want Omroep PowNed zendt 24 en 25 augustus de documentaire 'Verstappen - Lion Unleashed' uit op NPO 1. Vanaf 18 september zendt PowNed ook de drieluik 'Max Verstappen: Anatomy of a Champion' uit op NPO 3.

Beide titels zijn straks tevens te streamen op NPO Start.


'Verstappen - Lion Unleashed'
In 'Verstappen - Lion Unleashed' blikt de Nederlandse superster samen met zijn vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het zinderende Formula 1® seizoen van 2021 en hoe Max een wereldkampioen werd. In 'Verstappen - Lion Unleashed' x2 kijken Max, zijn vader Jos, zijn manager Raymond Vermeulen en David Coulthard terug op het recordbrekende seizoen 2022, waarin Max zijn tweede wereldkampioenschap behaalde.

'Max Verstappen: Anatomy of a Champion'
Max Verstappen werd geboren in een familie van autocoureurs en risiconemers. De verwachtingen waren altijd hoog gespannen. Zijn jeugd kende zowel opoffering als onvoorwaardelijke liefde en heeft hem gemaakt tot de kampioen die hij nu is. Deze serie biedt een kijkje achter de schermen van het leven van Max Verstappen. We zijn bij zijn reizen, fotoshoots, voorbereidende gesprekken en uiteraard de wedstrijden. Ook reflecteren Max en zijn familie over zijn opvoeding; het fundament voor zijn succes.

'Verstappen - Lion Unleashed' is geproduceerd door Viaplay en wordt donderdag 24 en vrijdag 25 augustus om 17.20 uur uitgezonden op NPO 1. De 3-delige serie 'Max Verstappen: Anatomy of a Champion' is geproduceerd door Pulse Production en wordt vanaf maandag 18 september wekelijks om 21.12 uur uitgezonden op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers