Binnenkort bij Videoland: 'Bonnie & Clyde'

zaterdag 23 oktober 2021
Foto: Videoland - © RTL 2021

Vanaf donderdag 4 november is de nieuwe serie 'Bonnie & Clyde' te zien bij Videoland. In de vierdelige serie, naar een idee van Dilan Yurdakul en geregisseerd door Arne Toonen, zien we twee jonge en onstuimige geliefden in hun gewelddadige zoektocht naar vrijheid.

De hoofdrollen: Esra Kaplan en Greg Driessen, worden gespeeld door Dilan Yurdakul en Yannick Jozefzoon. Daarnaast hebben Leopold Witte, Nazmiye Oral, Jim Deddes, Sia Cyrroes, en Murat Toker een rol in de serie.


De Videoland Original 'Bonnie & Clyde' is geïnspireerd op de opkomst en ondergang van 'De Nederlandse Bonnie & Clyde', die in februari 2014 als gangsterduo het hele land in de ban hielden. In de serie slaan Esra Kaplan en Greg Driessen, twee onstuimige geliefden, op de vlucht voor familie en de politie. Voor het eerst in hun leven voelen ze zich vrij van alles en iedereen. Om die levensstijl te onderhouden, begaan ze steeds zwaardere delicten en komen ze al snel als de 'Bonnie en Clyde van de Lage Landen' bekend te staan. Lukt het ze te ontkomen en samen opnieuw te beginnen - of worden ze uiteindelijk alsnog door hun verleden ingehaald?

'Bonnie & Clyde' is geproduceerd door Banijay Benelux Scripted in co-productie met Totem Media en is geregisseerd door Arne Toonen. Het idee van de serie komt van Dilan Yurdakul, scenario van Sarah Offringa en Arne Toonen. De vierdelige serie is vanaf donderdag 4 november te zien bij Videoland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers