BNNVARA opent 'Hotel Hollandia'

vrijdag 22 september 2023
Foto: BNNVARA - © Annemieke van der Togt 2023

Vanaf 23 september zet BNNVARA haar rijke traditie van satire voort en sluit tout bekend Nederland de week af in het luxe vijfsterrenhotel 'Hotel Hollandia'.

Gasten checken in voor een ongetwijfeld onvergetelijk verblijf. Iedereen die in de belangstelling staat, wordt in 'Hotel Hollandia' met liefde op de hak genomen, op het schild gehesen of kan zijn of haar verhaal kwijt op de bank in de lobby. Op zaterdag 23 september opent het hotel voor het eerst officieel haar deuren voor gasten.


Satire, drama en talkshow in-één
Wat speelt er zich allemaal af in de hotelkamers? Hoe houdt het personeel zich achter de schermen staande? Welke bekende gasten worden verwend in de wellness en welke gasten laten zich in de lobby bevragen door Paul de Leeuw? Het studioprogramma met publiek houdt de kijker een spiegel voor en geeft een satirische blik op de actualiteiten van de afgelopen week. Terwijl presentator Paul de Leeuw in de lobby van het hotel zijn gasten ontvangt, kruipen Anniek Pheifer, Thomas van Luyn, Wimie Wilhelm en Samir Hassan in de huid van het hotelpersoneel.

'Hotel Hollandia' is een coproductie van BNNVARA en Medialane.

'Hotel Hollandia' is vanaf 23 september iedere zaterdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

 

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers