Bouke Scholten en The ElvisMatters Band brengen eerbetoon aan The King of Rock and Roll

vrijdag 22 maart 2024
Foto: © Omroep MAX 2022

Op zaterdag 23 maart brengt Bouke Scholten met zijn elfkoppige band een groots eerbetoon aan Elvis Presley, The King of Rock and Roll.

Tijdens het concert in Studio 21 klinken onvergetelijke hits, zoals Burning Love, Proud Mary, Love Me Tender, Suspicious Minds en Can't Help Falling In Love.


Vanaf zijn achttiende verovert Bouke Scholten, de getalenteerde zanger uit Emmen, het publiek met zijn krachtige en zuivere stem. Al snel wordt hij een veelgevraagd artiest. Dat komt ook doordat Bouke zijn opwachting maakt in diverse televisieprogramma's, waarin hij overtuigend triomfeert. Zo wint hij shows als Waar is Elvis?!, The Winner Takes It All en All Together Now. In 2023 schitteren Bouke en zijn band in The Tribute: Battle of the Bands. Hierin brengen ze een ode aan Elvis Presley en in de finale komt de act als winnaar uit de bus. Dit resulteert in maar liefst drie optredens (met de andere finalisten uit het programma) in de Ziggo Dome, gevolgd door twee eigen shows in april 2024, eveneens in de bekende Amsterdamse concertzaal. Samen met Rob Kemps maakt Bouke in januari het programma 'My Tribute to Elvis'. En als kers op de taart is er nu een 'MAX Muziekspecial', opgenomen in Studio 21 in Hilversum.

De setlist voor de 'MAX Muziekspecial' is gevuld met de mooiste en bekendste nummers van Elvis Presley. Er wordt afgetrapt met See See Rider, gevolgd door Burning Love, In The Ghetto, Proud Mary en That's All Right. Het publiek in de studio swingt volop mee. De zaklampjes gaan de lucht in als Love Me Tender, Bridge Over Troubled Water en Can't Help Falling In Love worden ingestart. Maar het zijn toch vooral de voetjes die van de vloer gaan als Bouke medleys bestaande uit o.a. Blue Suede Shoes, All Shook Up, Jailhouse Rock, Hound Dog, Devil In Disguise en Viva Las Vegas ten gehore brengt. Kortom: een divers concert, waarbij Elvis-liefhebbers gegarandeerd elk woord kunnen meezingen.

'MAX Muziekspecial: Bouke & The Elvis Matters Band', zaterdag 23 maart om 22.10 uur bij MAX op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers